Facial Slimming

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Transformeer je Look met Botox Facial Slimming!

Heb je genoeg van een rondere gezichtsvorm en verlang je naar een slanker, meer gedefinieerd uiterlijk? Zoek niet verder, want Botox Facial Slimming is jouw geheime wapen voor een verfijndere en elegantere uitstraling!

Met Botox Facial Slimming kun je:

>Verfijn je Gezichtscontouren: Zeg vaarwel tegen een ronde gezichtsvorm. Botox kan de spieren die verantwoordelijk zijn voor kauwen en tandenknarsen ontspannen, waardoor je gezicht subtiel slanker wordt.

>Herwin Jeugdige Uitstraling: Krijg een jeugdige en verfijnde look zonder de noodzaak van invasieve chirurgie. Botox is snel, vrijwel pijnloos en biedt onmiddellijke resultaten.

>Boost je Zelfvertrouwen: Een slanker gezicht kan je zelfvertrouwen en schoonheid naar voren brengen, zowel persoonlijk als professioneel.

>Professioneel Succes: Een verfijnde uitstraling kan je zelfverzekerdheid weerspiegelen, waardoor je klaar bent voor succes in alle aspecten van het leven.

>Langdurige Schoonheid: Met regelmatige behandelingen kun je blijvend genieten van je slankere gezichtsvorm.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat een subtiel aangepaste aanpak van Botox Facial Slimming essentieel is. Onze ervaren arts werkt nauw met je samen om de beste resultaten te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Transformeer je look en onthul een slanker, meer gedefinieerd gezicht met Botox Facial Slimming bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te ontdekken hoe deze eenvoudige procedure je leven kan veranderen! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling zal de arts Botox injecteren in de masseter-spieren, die zich aan beide zijden van de kaak bevinden. Dit helpt de spieren te ontspannen en te voorkomen dat ze te sterk samentrekken, waardoor de kaaklijn subtiel wordt versmald.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een facial slimming behandeling is niet pijnlijk. Een facial slimming behandeling bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. 


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel botox-behandelingen voor facial slimming over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen er bijwerkingen optreden, zij het meestal mild en van voorbijgaande aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een botox-behandeling voor facial slimming:

  • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn mogelijk na de behandeling. Dit is meestal mild en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het kan helpen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.
  • Zwelling: Je kunt wat zwelling ervaren op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen na de behandeling.
  • Tijdelijke asymmetrie: Botox kan de spieren asymmetrisch beïnvloeden, wat kan leiden tot een tijdelijke asymmetrie in de kaaklijn. Dit is meestal mild en kan in sommige gevallen worden gecorrigeerd met aanvullende behandelingen of correcties.
  • Gevoeligheid of pijn: Sommige mensen ervaren tijdelijke gevoeligheid of pijn op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
  • Hoofdpijn: Hoewel zeldzaam, kunnen sommige mensen na een botox-behandeling een lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van voorbijgaande aard en kan worden verlicht met pijnstillers.
  • Allergische reacties: Hoewel uiterst zeldzaam, is een allergische reactie op botox mogelijk. Als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, zoals jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een facial slimming behandeling is € 100,-