Botox fronsrimpels

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden
 • Persoonlijke aandacht
 • Hoogste kwaliteit
 • Natuurlijk resultaat
 • Betrouwbaar

Herwin Je Jeugdige Uitstraling met Botox voor de Frons!

Je lacht, je fronst, je leeft - maar soms laat het leven sporen achter die je niet wilt tonen. Als fronsrimpels je een vermoeide of zorgelijke uitstraling geven, is er een eenvoudige en effectieve oplossing: Botox voor de frons.

 

 • Zeg vaarwel tegen die diepe lijnen tussen je wenkbrauwen. Botox ontspant de spieren die deze rimpels veroorzaken, waardoor ze aanzienlijk verminderen.
 • Herwin een jeugdige en ontspannen uitstraling zonder hersteltijd. Botox is snel, gemakkelijk en geeft je onmiddellijk resultaten.
 • Een gladde en zorgeloze frons geeft je het zelfvertrouwen om de wereld met een stralende glimlach tegemoet te treden.
 • Een jeugdige uitstraling kan ook je professionele leven ten goede komen. Laat je zelfverzekerdheid doorschijnen in alles wat je doet.
 • Met periodieke behandelingen kun je blijvend genieten van een frisse, jongere uitstraling.

 

Bij ANC Clinics begrijpen we dat elk gezicht uniek is. Onze arts werkt nauw met je samen om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Dus waar wacht je nog op? Herwin je jeugdige uitstraling en straal met vertrouwen met botox voor de frons bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en ontdek hoe deze eenvoudige procedure je leven kan veranderen!


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox in de fronsrimpels en fronsregio.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Vaak is botox voldoende om de fronsrimpel te laten verdwijnen, maar in sommige gevallen is er extra steun nodig in de vorm van fillers zoals Juvéderm in de rimpel. De rimpel is dan te diep geworden en heeft vulling nodig om verzacht te kunnen worden, want anders lijkt het nog steeds alsof je boos kijkt. Een fronsrimpel behandeling is niet pijnlijk. Je fronsrimpel verwijderen bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. Je zou het bij wijze van spreke in je lunchpauze kunnen doen!


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Is de frons behandeld, dan moet u dus boos kijken.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een Botox-behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, kunnen er enkele bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor de frons:

 • Tijdelijke roodheid en zwelling: Direct na de injectie kunnen er op de injectieplaatsen lichte roodheid en zwelling optreden. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.
 • Blauwe plekken: Sommige mensen kunnen blauwe plekken ontwikkelen op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.
 • Hoofdpijn: Hoewel botox soms wordt gebruikt om migraine te behandelen, kunnen sommige mensen kort na de injectie lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van korte duur.
 • Droge ogen: In zeldzame gevallen kunnen mensen na een Botox-behandeling last krijgen van droge ogen of een tijdelijk verminderde traanproductie.
 • Tijdelijke asymmetrie: In sommige gevallen kan er een lichte asymmetrie optreden in de spieractiviteit tussen de behandelde en niet-behandelde zijden van het gezicht. Dit kan meestal worden gecorrigeerd bij een vervolgbehandeling.
 • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op Botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen overgevoeligheid of allergische symptomen ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van Botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor de frons is € 100,-