Wenkbrauwlift botox

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Ontdek de Nieuwe Jij - Botox voor een Wenkbrauwlift!

Je wenkbrauwen zijn de sleutel tot je expressie - ze laten zien hoe je je voelt, wat je denkt en wie je bent. Maar naarmate de jaren verstrijken, kunnen je wenkbrauwen beginnen te verzakken, waardoor je er moe of ontevreden uitziet. De oplossing? Botox voor een wenkbrauwlift!

Met botox voor een wenkbrauwlift kun je:

>Lift je Wenkbrauwen: Zeg vaarwel tegen verzakte wenkbrauwen! Botox ontspant de juiste spieren, waardoor je wenkbrauwen subtiel en natuurlijk worden opgetild.

>Verjong je Gezicht: Krijg een frisse, jeugdige uitstraling zonder ingrijpende chirurgie of herstelperiode. Botox is snel, pijnloos en biedt onmiddellijke resultaten.

>Herwin je Zelfvertrouwen: Laat je ogen en je expressie weer spreken zonder je zorgen te maken over hangende wenkbrauwen.

>Professioneel Succes: Een jeugdige uitstraling kan je zelfvertrouwen en vitaliteit weerspiegelen, zowel persoonlijk als professioneel.

>Langdurige Schoonheid: Met regelmatige behandelingen kun je blijvend genieten van een jeugdige en verfrissende uitstraling.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat geen twee gezichten hetzelfde zijn. Onze ervaren arts werkt nauw met je samen om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat bij jou past.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwe jij met botox voor een wenkbrauwlift bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en onthul de verborgen schoonheid van een verjongde uitstraling! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox rondom uw wenkbrauwen.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een wenkbrauwlift behandeling is niet pijnlijk. Een wenkbrauwlift bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. Je zou het bij wijze van spreke in je lunchpauze kunnen doen!


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Zijn de wenkbrauwen behandeld, dan moet u dus veel lachen.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een Botox-behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, kunnen er enkele bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor de wenkbrauwlift:

  • Tijdelijke roodheid en zwelling: Direct na de injectie kunnen er op de injectieplaatsen lichte roodheid en zwelling optreden. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.
  • Blauwe plekken: Sommige mensen kunnen blauwe plekken ontwikkelen op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.
  • Hoofdpijn: Hoewel botox soms wordt gebruikt om migraine te behandelen, kunnen sommige mensen kort na de injectie lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van korte duur.
  • Droge ogen: In zeldzame gevallen kunnen mensen na een Botox-behandeling last krijgen van droge ogen of een tijdelijk verminderde traanproductie.
  • Tijdelijke asymmetrie: In sommige gevallen kan er een lichte asymmetrie optreden in de spieractiviteit tussen de behandelde en niet-behandelde zijden van het gezicht. Dit kan meestal worden gecorrigeerd bij een vervolgbehandeling.
  • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op Botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen overgevoeligheid of allergische symptomen ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van Botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor een wenkbrauwlift is € 100,-