Kraaienpootjes

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Omarm een Jeugdige Glimlach - Botox voor Kraaienpootjes is Jouw Geheim!

Je ogen vertellen het verhaal van je leven - elk moment van vreugde, elke glimlach, elk avontuur. Maar met de jaren kunnen de vreugdevolle herinneringen zichtbaar worden in de vorm van kraaienpootjes. Geen zorgen, want Botox voor kraaienpootjes is jouw geheim om de tijd terug te draaien.

Met botox voor kraaienpootjes kun je:

>Verminder Kraaienpootjes: Zeg vaarwel tegen die fijne lijntjes rond je ogen. Botox ontspant de spieren die kraaienpootjes veroorzaken, waardoor je ogen weer stralen.

>Herwin Jeugdige Straling: Krijg een verfrissende en jeugdige uitstraling zonder chirurgie of hersteltijd. Botox is snel, eenvoudig en biedt onmiddellijke resultaten.

>Boost je Zelfvertrouwen: Laat je ogen weer spreken zonder je zorgen te maken over rimpels die je ouder laten lijken.

>Stralend Succes: Een jeugdige uitstraling kan je niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel vooruit helpen. Laat je zelfvertrouwen en vitaliteit spreken.

>Langdurige Schoonheid: Met regelmatige behandelingen kun je blijven genieten van een jeugdige en stralende uitstraling.

Bij ANC Clinics begrijpen we de subtiele kunst van botox voor kraaienpootjes en streven we naar natuurlijke, evenwichtige resultaten. Onze deskundige arts staat klaar om je te begeleiden naar de jeugdige uitstraling die je verdient.

Dus waar wacht je nog op? Herontdek je jeugdige glimlach met botox voor kraaienpootjes bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en onthul het geheim achter een stralende uitstraling! 💫


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox in de rimpels langs uw oog.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Vaak is botox voldoende om de rimpels romdom de ogen te laten verdwijnen, maar in sommige gevallen is er extra steun nodig in de vorm van fillers zoals Juvéderm in de rimpel. Een kraaienpootjes behandeling is niet pijnlijk. Je rimpels rondom uw ogen verwijderen bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. Je zou het bij wijze van spreke in je lunchpauze kunnen doen!


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Zijn de kraaienpootjes behandeld, dan moet u dus veel lachen.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een Botox-behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, kunnen er enkele bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor de kraaienpootjes:

  • Tijdelijke roodheid en zwelling: Direct na de injectie kunnen er op de injectieplaatsen lichte roodheid en zwelling optreden. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.
  • Blauwe plekken: Sommige mensen kunnen blauwe plekken ontwikkelen op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.
  • Hoofdpijn: Hoewel botox soms wordt gebruikt om migraine te behandelen, kunnen sommige mensen kort na de injectie lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van korte duur.
  • Droge ogen: In zeldzame gevallen kunnen mensen na een Botox-behandeling last krijgen van droge ogen of een tijdelijk verminderde traanproductie.
  • Tijdelijke asymmetrie: In sommige gevallen kan er een lichte asymmetrie optreden in de spieractiviteit tussen de behandelde en niet-behandelde zijden van het gezicht. Dit kan meestal worden gecorrigeerd bij een vervolgbehandeling.
  • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op Botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen overgevoeligheid of allergische symptomen ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van Botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor de kraaienpootjes is € 100,-