Botox hals

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Herontdek Je Elegantie met Botox voor de Halsspieren!

Je nek is vaak een vergeten, maar cruciaal onderdeel van je algehele uitstraling. Als verslapte halsspieren je zelfvertrouwen beïnvloeden, is er een eenvoudige en effectieve oplossing: Botox voor de halsspieren!

Met botox voor de halsspieren kun je:

>Verstevig en Verjong: Zeg vaarwel tegen een verslapte hals en halsspieren. Botox helpt bij het ontspannen van de spieren, waardoor je hals er strakker en jeugdiger uitziet.

>Herstel Je Zelfvertrouwen: Laat je elegantie weer stralen zonder je zorgen te maken over verslapping die je uitstraling verstoort.

>Professioneel Succes: Een verfijnde hals kan je zelfvertrouwen weerspiegelen en je vooruit helpen, zowel persoonlijk als professioneel.

>Snel en Pijnloos: Botox is een snelle, vrijwel pijnloze procedure die direct resultaat oplevert.

>Langdurige Schoonheid: Met periodieke behandelingen kun je blijvend genieten van een elegante en stevige hals.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat de details van je uitstraling het verschil maken. Onze ervaren arts staat klaar om je te begeleiden naar de verstevigde hals waar je naar verlangt.

Dus waar wacht je nog op? Herontdek je elegantie met botox voor de halsspieren bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te ontdekken hoe deze eenvoudige procedure je zelfvertrouwen kan herstellen en je hals kan transformeren! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling zal de arts botox injecteren in de halsspieren. Dit helpt de spieren te ontspannen en voorkomt dat ze te sterk samentrekken, waardoor de hals er strakker uitziet.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Eenhals behandeling is niet pijnlijk. Een hals behandeling bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. 


Mogelijke bijwerkingen

Botox-behandelingen voor de halsspieren zijn over het algemeen veilig, maar zoals bij elke medische ingreep kunnen er bijwerkingen optreden, zij het meestal mild en van voorbijgaande aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een botox-behandeling voor de halsspieren:

  • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn mogelijk na de behandeling. Dit is meestal mild en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het kan helpen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.
  • Zwelling: Je kunt wat zwelling ervaren op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen na de behandeling.
  • Tijdelijke asymmetrie: Botox kan de spieren asymmetrisch beïnvloeden, wat kan leiden tot een tijdelijke asymmetrie in de halscontouren. Dit is meestal mild en kan in sommige gevallen worden gecorrigeerd met aanvullende behandelingen of correcties.
  • Gevoeligheid of pijn: Sommige mensen ervaren tijdelijke gevoeligheid of pijn op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
  • Hoofdpijn: Hoewel zeldzaam, kunnen sommige mensen na een Botox-behandeling een lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van voorbijgaande aard en kan worden verlicht met pijnstillers.
  • Allergische reacties: Hoewel uiterst zeldzaam, is een allergische reactie op botox mogelijk. Als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, zoals jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een hals behandeling is € 100,-