Gummy Smile

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Laat Je Glimlach Stralen - Botox voor de Gummy Smile!

Je glimlach is je visitekaartje voor de wereld, maar soms kan een overmatig zichtbaar tandvlees, ook wel bekend als een gummy smile, je zelfvertrouwen beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, er is een eenvoudige en effectieve oplossing: Botox voor de gummy smile!

Met botox voor de gummy smile kun je:

>Minimaliseer het Zichtbare Tandvlees: Zeg vaarwel tegen overmatig zichtbaar tandvlees wanneer je lacht. Botox ontspant de spieren die de lip omhoog trekken, waardoor je glimlach evenwichtiger en stralender wordt.

>Herwin Je Zelfvertrouwen: Laat je glimlach weer spreken zonder je zorgen te maken over het zichtbare tandvlees dat je lach kan verstoren.

>Professioneel Succes: Een zelfverzekerde en evenwichtige glimlach kan je niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel vooruit helpen.

>Snel en Pijnloos: Botox is een snelle, vrijwel pijnloze procedure die direct resultaat oplevert.

>Langdurige Schoonheid: Met periodieke behandelingen kun je blijvend genieten van een stralende en evenwichtige glimlach.

Bij ANC Clinics begrijpen we de subtiele kunst van botox voor de gummy smile en streven we naar natuurlijke, evenwichtige resultaten. Onze ervaren arts staat klaar om je te begeleiden naar de stralende glimlach die je verdient.

Waar wacht je nog op? Laat je glimlach stralen met Botox voor de gummy smile bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en ontdek hoe deze eenvoudige procedure je zelfvertrouwen kan herstellen en je glimlach kan transformeren! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox in de spieren rond de bovenlip. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor het omhoog trekken van de bovenlip tijdens het lachen.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een gummy smile behandeling is niet pijnlijk. Een gummy smile bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Heeft u een gummy smile behandeling gehad, dan moet u dus veel lachen.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een Botox-behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, kunnen er enkele bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor de gummy smile:

  • Blauwe plekken: Sommige mensen kunnen blauwe plekken ontwikkelen op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.
  • Hoofdpijn: Hoewel botox soms wordt gebruikt om migraine te behandelen, kunnen sommige mensen kort na de injectie lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van korte duur.
  • Tijdelijke asymmetrie: In sommige gevallen kan er een lichte asymmetrie optreden in de spieractiviteit tussen de behandelde en niet-behandelde zijden van het gezicht. Dit kan meestal worden gecorrigeerd bij een vervolgbehandeling.
  • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op Botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen overgevoeligheid of allergische symptomen ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken.  Het effect kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor een gummy smile is € 100,-