Botox kin

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Zeg Vaarwel tegen Putjes en Hallo tegen een Gladde Kin met Botox!

Je kin is het middelpunt van je gezicht en speelt een cruciale rol in je uitstraling. Maar als putjes in je kin je zelfvertrouwen beïnvloeden, is er een snelle en effectieve oplossing: Botox voor putjes in de kin!

Met botox voor putjes in de kin kun je:

>Verminder Putjes: Zeg vaarwel tegen de ongewenste putjes in je kin. Botox ontspant de spieren die deze putjes veroorzaken, waardoor je kin gladder en egaler wordt.

>Herwin Je Zelfvertrouwen: Laat je gezicht weer stralen zonder je zorgen te maken over putjes die je uitstraling verstoren.

>Snelle Resultaten: Botox is een snelle en vrijwel pijnloze procedure die direct resultaat oplevert.

>Professioneel Succes: Een gladde en egale kin kan je zelfvertrouwen en vitaliteit weerspiegelen, zowel persoonlijk als professioneel.

>Langdurige Schoonheid: Met periodieke behandelingen kun je blijvend genieten van een stralende en egale kin.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat zelfs de kleinste aanpassing aan je gezicht een groot verschil kan maken in je zelfvertrouwen. Onze ervaren arts staat klaar om je te begeleiden naar een gladdere en egale kin.

Waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen putjes en verwelkom een gladde kin met botox bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te ontdekken hoe deze eenvoudige procedure je zelfvertrouwen kan herstellen en je kin kan transformeren! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling zal de arts Botox injecteren in de spieren rondom de putjes in je kin. Dit helpt om de spieren te ontspannen en vermindert de diepte van de putjes.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een kin behandeling is niet pijnlijk. Een kin behandeling bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. 


Mogelijke bijwerkingen

Botox-behandelingen voor putjes in de kin zijn over het algemeen veilig, maar zoals bij elke medische ingreep kunnen er bijwerkingen optreden, zij het meestal mild en van voorbijgaande aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een botox-behandeling voor putjes in de kin:

  • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn mogelijk na de behandeling. Dit is meestal mild en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het kan helpen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.
  • Zwelling: Je kunt wat zwelling ervaren op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen na de behandeling.
  • Tijdelijke asymmetrie: Botox kan de spieren asymmetrisch beïnvloeden, wat kan leiden tot een tijdelijke asymmetrie in de kin. Dit is meestal mild en kan in sommige gevallen worden gecorrigeerd met aanvullende behandelingen of correcties.
  • Gevoeligheid of pijn: Sommige mensen ervaren tijdelijke gevoeligheid of pijn op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
  • Hoofdpijn: Hoewel zeldzaam, kunnen sommige mensen na een Botox-behandeling een lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van voorbijgaande aard en kan worden verlicht met over-the-counter pijnstillers.
  • Allergische reacties: Hoewel uiterst zeldzaam, is een allergische reactie op Botox mogelijk. Als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, zoals jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor een kin is € 100,-