Lip fillers

Prijs va € 249,-
Duur 15 minuten
Product Juvederm of Stylage M
Duurzaamheid 6-12 maanden


 • Persoonlijke aandacht 
 • Hoogste kwaliteit
 • Natuurlijk resultaat
 • Betrouwbaar

Ontdek de perfecte lippen met onze lipfillers!

Bij ANC Clinics begrijpen we dat je droomt van prachtige, volle lippen die je zelfvertrouwen een boost geven. Daarom bieden we je de kans om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren met onze lipfiller-behandeling. Jouw droomlippen zijn nu binnen handbereik!

Waarom zou je kiezen voor lipfillers bij ANC Clinics?

✨ Volle, Sensuele Lippen: Transformeer dunne of asymmetrische lippen in volle, sensuele lippen die perfect bij jouw gezicht passen.

✨ Natuurlijke Resultaten: Onze ervaren specialisten werken met de hoogste kwaliteit fillers voor een natuurlijke uitstraling die bij jou past.

✨ Minimale Ongemak: Onze behandelingen zijn vrijwel pijnloos, en we zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens het hele proces.

✨ Korte Hersteltijd: Lipfillers bij [Jouw Kliniek Naam] vereisen bijna geen hersteltijd, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe look.

✨ Langdurige Resultaten: Geniet van je prachtige lippen tot wel 6-12 maanden voordat je een touch-up nodig hebt.

✨ Persoonlijke Consultatie: Onze deskundige specialisten zullen jouw wensen en verwachtingen bespreken om een op maat gemaakte behandeling te creëren.

Wil je stralende en volumineuze lippen die je zelfvertrouwen een boost geven? Waar wacht je nog op? Contacteer ANC Clinics vandaag nog en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw ideale lippen te bereiken.


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Als je in aanmerking komt voor de behandeling, zal de arts een behandelplan opstellen. Dit plan omvat meestal het type vulmiddel dat wordt gebruikt, de hoeveelheid vulmiddel en de specifieke injectieplaatsen. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan.

Tijdens de behandeling zal de arts de filler-injecties toedienen in de lippen op de specifieke plaatsen die moeten worden behandeld. De filler bevat meestal hyaluronzuur, een natuurlijke stof die volume toevoegt aan de wangen en helpt om de gewenste contouren te creëren.


Nazorg

Nazorg na een behandeling met lipfillers is essentieel om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt en eventuele bijwerkingen minimaliseert. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen voor de nazorg:

 • Koeling: Direct na de behandeling kan het helpen om ijs of een koude kompres op het behandelde gebied aan te brengen om zwelling te verminderen. Doe dit gedurende 10-15 minuten per keer, maar leg het ijs niet direct op de huid om bevriezing te voorkomen.
 • Vermijd druk en wrijving: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling is het belangrijk om druk en wrijving op het behandelde gebied te vermijden. 
 • Make-up: Gebruik gedurende de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied.
 • Geen zware inspanning: Probeer zware lichamelijke inspanning en activiteiten die overmatig zweten veroorzaken gedurende de eerste 24 uur na de behandeling te vermijden. Dit kan zwelling en mogelijke verplaatsing van de filler verminderen.
 • Geen bloedverdunners: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt, overleg dan met de arts of je tijdelijk moet stoppen met het innemen ervan voor de behandeling om het risico op blauwe plekken te verminderen.
 • Zonnebescherming: Als je het behandelde gebied aan de zon blootstelt, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge SPF om verkleuring van de huid te voorkomen.
 • Geduld hebben: Het uiteindelijke resultaat van een lipfiller-behandeling wordt meestal pas na enkele dagen volledig zichtbaar, nadat eventuele zwelling is afgenomen.
 • Contacteer: Als je ongewone of ernstige bijwerkingen opmerkt, zoals overmatige zwelling, ernstige pijn, roodheid of tekenen van infectie, neem dan onmiddellijk contact op met ons.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel lipfillers over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen er bijwerkingen optreden. Deze zijn meestal mild en van voorbijgaande aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een behandeling met kaaklijnfillers:

 • Zwelling: Zwelling is een veelvoorkomende bijwerking na de behandeling. De zwelling kan variëren in intensiteit en duur, maar verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week na de behandeling.
 • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn mogelijk na de behandeling. Dit is meestal mild en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het vermijden van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling kan helpen om het risico op blauwe plekken te verminderen.
 • Gevoeligheid of pijn: Je kunt tijdelijke gevoeligheid of pijn ervaren op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
 • Roodheid: Een lichte roodheid op de injectieplaatsen is mogelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen.
 • Knobbeltjes of ongelijke vulling: In zeldzame gevallen kunnen zich knobbeltjes of ongelijke vulling voordoen. Dit kan meestal worden gecorrigeerd door onze arts.
 • Allergische reacties: Hoewel zeldzaam, is een allergische reactie op de vulstof mogelijk. Als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, zoals jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht, neem dan direct contact op met ons.
 • Infectie: Infecties na een filler-behandeling zijn zeer zeldzaam, maar ze kunnen voorkomen. In dat geval neem dan direct contact op met ons.

Resultaat

Het resultaat van een filler-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van fillers geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de 6 tot 12 maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een lipfiller-behandeling is vanaf € 190,- o.b.v. 0,55 ml Juvederm en € 150,- o.b.v. 0,55ml Stylage M.