Kincorrectie met fillers

Prijs va € 190,-
Duur 15 minuten
Product Juvederm of Stylage L/XL
Duurzaamheid 6-12 maanden

 • Persoonlijke aandacht 
 • Hoogste kwaliteit
 • Natuurlijk resultaat
 • Betrouwbaar

Ontdek de Schoonheid van Natuurlijke Kincorrectie met Fillers! 🌟

Heb je ooit verlangd naar een perfect symmetrische kin? Droom je van een strakke en jeugdige uitstraling zonder de pijnlijke en dure chirurgische ingrepen? Dan is kincorrectie met fillers de oplossing waar je naar op zoek bent!

Bij ANC Clinics begrijpen we dat jouw zelfvertrouwen en schoonheid hand in hand gaan. Daarom bieden wij een niet-chirurgische en direct zichtbare oplossing om jouw kin te verfraaien en je gezichtsprofiel te verbeteren, zonder lange hersteltijden of ongemakken.

Waarom zou je kiezen voor kincorrectie met fillers bij [Jouw Kliniek Naam]?

✨ Direct Zichtbare Resultaten: Zeg vaarwel tegen asymmetrie en een slappe kin! Met onze fillers geniet je direct van een geherdefinieerde en jeugdige uitstraling.

✨ Minimaal Ongemak: Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde technieken en producten om ervoor te zorgen dat je behandeling zo comfortabel mogelijk is.

✨ Geen Chirurgie of Littekens: Vermijd kostbare en risicovolle chirurgie. Onze kincorrectie met fillers is niet-invasief en laat geen littekens achter.

✨ Langdurige Resultaten: Geniet tot wel 12-24 maanden van je verbeterde kincontouren voordat je een touch-up nodig hebt.

✨ Persoonlijke Aandacht: Bij ANC Clinics geloven we in een persoonlijke benadering. Onze specialisten zullen met jou samenwerken om je ideale kinprofiel te bereiken.

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog de schoonheid van een geperfectioneerde kin met fillers bij ANC Clinics. Vertrouw op onze expertise en voel je zelfverzekerd in je eigen huid. Neem nu contact met ons op om een consult te plannen en jouw reis naar een prachtige kin te beginnen!


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Als je in aanmerking komt voor de behandeling, zal de arts een behandelplan opstellen. Dit plan omvat meestal het type vulmiddel dat wordt gebruikt, de hoeveelheid vulmiddel en de specifieke injectieplaatsen. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling zal de arts fillers injecteren in de kin. Het vulmiddel kan bestaan uit hyaluronzuur, collageen of andere materialen. Dit helpt om volume aan de kin toe te voegen en ze om mooier vorm te geven.


Nazorg

De nazorg na een lipfiller-behandeling is essentieel om ervoor te zorgen dat je een goede genezing hebt en de beste resultaten behaalt. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen voor de nazorg na een kincorrectie:

 • IJs en koeling: Direct na de behandeling kan je ijs of een koude kompres gebruiken om zwelling en blauwe plekken te verminderen. Gebruik deze gedurende 10-15 minuten per keer, maar leg het ijs niet direct op je lippen om bevriezing te voorkomen.
 • Vermijd druk en wrijving: Probeer te voorkomen dat je gedurende de eerste 24 uur na de behandeling druk uitoefent op je lippen. Vermijd zware inspanning, massage, of het dragen van strakke kleding rond je gezicht.
 • Geen make-up: Vermijd het gebruik van lippenstift, lipgloss of andere lipproducten op de dag van de behandeling.
 • Beperk alcohol en warme dranken: Drink geen alcoholische dranken of hete dranken gedurende de eerste 24 uur na de behandeling, omdat dit de zwelling kan verergeren.
 • Vermijd bloedverdunners: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt, overleg dan met de arts of je tijdelijk moet stoppen met het innemen ervan voor de behandeling om het risico op blauwe plekken te verminderen.
 • Voorkom zonblootstelling: Vermijd zonblootstelling, zonnebanken en hittebehandelingen zoals sauna's en stoombaden gedurende enkele dagen na de behandeling.
 • Geduld hebben: Het uiteindelijke resultaat van een kincorrectie wordt meestal pas na enkele dagen volledig zichtbaar, nadat eventuele zwelling is afgenomen.
 • Contacteer ons: Als je ernstige bijwerkingen opmerkt, zoals overmatige zwelling, ernstige pijn, roodheid of tekenen van infectie, neem dan onmiddellijk met ons.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel kincorrectie-behandelingen over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen er bijwerkingen optreden, zij het meestal mild en van voorbijgaande aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een kincorrectie-behandeling:

 • Zwelling: Dit is een veelvoorkomende bijwerking na een kincorrectie-behandeling. De zwelling kan enkele dagen aanhouden en is meestal mild tot matig. Het is normaal en zal vanzelf verdwijnen.
 • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn mogelijk na de behandeling. Dit is meestal mild en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het kan helpen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.
 • Gevoeligheid of pijn: Je kunt tijdelijke gevoeligheid of pijn op de injectieplaatsen ervaren. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
 • Roodheid: Een lichte roodheid op de injectieplaatsen is mogelijk en verdwijnt meestal binnen enkele dagen.
 • Knobbeltjes of ongelijke vulling: In zeldzame gevallen kunnen zich knobbeltjes of ongelijkmatige vulling voordoen. Dit kan meestal worden gecorrigeerd door de arts.
 • Allergische reacties: Hoewel zeldzaam, is een allergische reactie op de vulstof mogelijk. Als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, zoals ernstige jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht, zoek dan onmiddellijk medische hulp.
 • Infectie: Hoewel infecties na kincorrectie-behandelingen uiterst zeldzaam zijn, is het belangrijk om de instructies van je arts voor nazorg te volgen om het risico op infecties te minimaliseren.

Resultaat

Het resultaat van een kincorrectie-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de 6 tot 9 maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een kincorrectie is vanaf €190,- o.b.v. 1 ml Juvederm.

Stylage 1ml is € 249,-