Laser ontharen Capelle aan den IJssel

Pijnloze laserontharing

High Power Diode ICE Laser 4-Wave Ice

De High Power Diode ICE Laser 4-WAVE ice is de nieuwste diode laser en is een zeer krachtig en professioneel lasermachine. Deze is tevens uitgeroepen tot de beste ontharingslaser vergeleken met IPL en de andere ontharingssystemen.

De Diode ICE Laser 4-WAVE werkt op maar liefst 4 golflengtes (755nm + 808nm + 1064nm + 940nm). Daardoor is deze laser nog effectiever, nauwkeuriger, veiliger en werkt resultaatgerichter dan zijn voorganger de Triplewave. Het grote voordeel van deze methode is dat de laser energie geeft op één specifieke plaats, waardoor de laser de haarwortels maximaal vernietigt. Met deze laser kun je álle huidtypen veilig en effectief behandelen. De handstuk is voorzien van een Touch display. Via de Touch display op de handstuk kan de laser makkelijk en snel bediend worden. De Laser is voorzien van een groot Touchscreen en heeft een zeer professionele, elegante en mooie uitstraling. Doordat het verkoelende kopstuk tot maar liefst -29 graden Celsius verkoelt, voelt de behandeling zeer aangenaam en pijnloos aan.

Het is de ultieme ontharingsoplossing voor alle haar- en huidtypen met uitstekende resultaten en ongeëvenaard comfort.

Nagenoeg pijnloze behandeling door een uniek koelsysteem

Het unieke 3-voudige koelsysteem (de kop koelt tot -16 graden) van de Diode Laser ICE 4-Wave Master koelt de huid gedurende de gehele behandeling af, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het koelstuk wordt vaak door klanten als zeer prettig ervaren.

Voorbereiding op laserontharing

24 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, moet de te behandelende zone gladgeschoren.
worden. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en crèmes. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

De laserbehandeling

Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Het unieke 3-voudige koelsysteem (de kop koelt tot -16 graden) van de Diode Laser ICE 4-Wave koelt de huid gedurende de gehele behandeling af, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het koelstuk wordt Deze gel bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes worden vernietigd.

Nazorg

Je kunt gelijk na de lasbehandeling de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Herhaling van de laserbehandeling

Gemiddeld heb je 6-8 laserbehandelingen nodig voor een definitief haarvrij resultaat. Wij raden aan de laserbehandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar na de eerste sessie. Voor een optimaal eindresultaat is het essentieel dat je het behandeltraject afmaakt.

Veelgestelde vragen over laser ontharen

1. Welke Lichaamsdelen kunnen behandeld worden?

 • Bilnaad
 • Armen
 • Baard
 • Benen
 • Bikinilijn
 • Billen
 • Bovenarmen
 • Borst
 • Bovenlip
 • Buik
 • Jukbeen
 • Kaakrand
 • Liesstreek
 • Oksels
 • Onderarmen
 • Onderbenen
 • Onderbuik
 • Onderrug
 • Rug
 • Tenen
 • Tepel
 • Schouders
 • Schouderblad
 • Snor
 • Stringlijn
 • Venusheuvel
 • Wangen
 • Vingers

2. Voor welke huidtypen is de laser geschikt?

De Diode High Power laser Ice kan ingesteld worden ieder type huidtype. Dus zowel de donkere huid als de lichte huid, kan behandeld worden.

3. Zie je na de behandeling direct resultaat?

Na de laserbehandeling groeien je haren terug zoals normaal. Na ongeveer twee weken merk je dat de haren die we in de juiste fase van groei hebben kunnen laseren, beginnen met uitvallen.

4. Zijn er neveneffecten?

Na afloop van de behandeling kan enige roodheid ontstaan door het koude koelplaatje, dit trekt gemiddeld binnen 15 minuten weg. Soms ontstaat een lichtrode uitslag, wat te vergelijken is met een lichte zonverbranding, wat na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. In het algemeen kan men direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten

5. Hoe kom ik naar een behandeling?

We stellen het op prijs dat u frisgewassen naar de behandeling komt en u de te behandelen zone 24 uur vooraf heeft geschoren. De beste resultaten worden behaald wanneer de haartjes ongeveer één mm lang zijn.

6. Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?

Aangezien de huid best zo licht mogelijk is, wordt aangeraden om gedurende 2 weken voor de behandeling de zonnebank of zonnebaden te vermijden. Indien u aan zonlicht wordt blootgesteld, kan u dit vermijden door een zonnecréme met een hoge beschermingsfactor (factor 50) te gebruiken. Het is belangrijk om minstens vanaf 6 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet, harsen of waxen, Epilady. Scheren of knippen (evt met tondeuse) mag wel. Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren. Doet u bovenstaande weI dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling.

7. Wat voelt men van de behandeling?

Voor de meeste mensen betekent de behandeling slechts een licht tintelend gevoel. Dankzij een uniek gepatenteerd behandelkop met geïntegreerd semiconductor koelsysteem dat voor, tijdens en na de behandeling de huid koelt.

8. HoeIang duurt de gemiddelde behandeling?

Elke flits duurt enkele milliseconden. Een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd. Daardoor is de behandeling vrij kort. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een been amper een half uur.

9. Zijn er bepaalde voorwaarden voor mannen?

We behandelen de schaamstreek NIET indien u graag zwanger wil worden. Het basisprincipe van diode ice laser haarverwijdering veroorzaakt een warmteontwikkeling in het haarzakje. Het is noodzakelijk voor de kwaliteit van het zaad dat de temperatuur in de testikels enkele graden minder is dan de lichaamstemperatuur. Daarom hangen ze ook buiten het lichaam. Theoretisch kan het geen kwaad omdat de warmte niet verder dan de diepte van het haarzakje gaat.

10. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Haren groeien in een cyclus van groeifases en slapende fases. Alleen haren in de groeifase zitten in de haarwortel en kunnen bijgevolg doeltreffend vernietigd worden. 6 weken tot 3 maanden later komen de slapende haren in de groeifase en kan de behandeling herhaald worden. De duur en periode van de groeicyclus zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de plek op het lichaam waar de haargroei voorkomt, de dichtheid en dikte van het haar, etnische afkomst, de hormonale situatie en Leeftijd. Over het algemeen heeft u 8 tot 12 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode Van 6 weken tot 3 maanden. Er zijn bedrijven die beweren dat na 3 tot 4 keer behandeling door laser of lichtflits de haargroei volledig verdwenen is. Laat u hierdoor niet verleiden. Er bestaat géén methode die sneller werkt dan gemiddeld 8 tot 12 behandelingen.