Lemon Bottle behandeling

Invasieve behandeling met blijvende resultaten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Tijdens de behandeling kan het iets branderig aanvoelen en zwelling ontstaan. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Mag Lemon bottle uitgevoerd worden i.c.m. botox?

Nee, er moet minimaal 2 weken tussen de behandeling zijn.

Is het pijnlijk?

Er wordt verdovende zalf gebruikt op het behandelende gebied. Hierdoor zal de pijn geminimaliseerd worden.

Bij ANC Clinics begrijpen we de frustratie van hardnekkige vetophopingen die maar niet willen weggaan. Hoe hard je ook aan je dieet en trainingsroutine hebt gewerkt. Daarom zijn we blij om een ​​doorbraak op het gebied van lichaamscontouren te introduceren: de revolutionaire Lemon Bottle.

ANC Clinics is een van de eerste klinieken in Nederland, die erkent is door Lemon Bottle. Onze arts en verpleegkundigen zijn opgeleid in Engeland en hebben de bekwaamheid behaald. 

Vanaf november 2023 zijn wij ook erkend door de fabrikant Sid Medicos als officiele academy.

Binnen de zorgverleners bieden wij iedereen de kans om alle technieken en toepassingen omtrent lemon bottle te leren.

Wat is Lemon bottle?

Lemon bottle is mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Het is speciaal ontworpen om vetcellen in lastige gebieden zoals uw buik, heupen, dijen, kin en armen aan te pakken en effectief af te breken, waardoor u een slanker lichaam kunt bereiken. De countouren van uw lichaam zullen geaccentueerd worden.  Naast het versnellen van de vetafbraak en het stimuleren van uw stofwisseling, ondersteunt deze krachtige formule de productie van collageen, dat een cruciale rol speelt bij het behouden van de elasticiteit en stevigheid van uw huid en cellulitis te verminderen.


Voorzorg

Vóór uw Lemon Bottle laat injecteren is het belangrijk om alcohol, aspirine en andere bloedverdunnende medicijnen gedurende ten minste 24 uur te vermijden. Vermijd ook blootstelling aan de zon en zonnebanken gedurende minimaal een week vóór uw behandeling. Na uw behandeling kunt u last krijgen van roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats, maar deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans binnen een paar dagen. Het is belangrijk om gedurende ten minste 24 uur na uw behandeling zware lichamelijke inspanning, blootstelling aan de zon en zonnebanken te vermijden.


Wat kunt u verwachten?

Lemon bottle injecties zijn een snelle en gemakkelijke procedure die doorgaans 30 minuten in beslag neemt. De arts zal het behandelgebied eerst verdoven met een zalf om uw comfort tijdens de procedure te garanderen. Vervolgens injecteren ze de Lemon Bottle-oplossing met een fijne naald in het behandelgebied. U kunt tijdens het injectieproces enig ongemak ervaren, maar dit verdwijnt doorgaans snel.


Wie is een goede kandidaat?

Lemon bottle injecties zijn een veilige en effectieve optie voor personen die hardnekkig vet in bepaalde delen van hun lichaam willen verwijderen, zoals de buik, heupen, dijen en bovenarmen. Het is vooral effectief voor personen die een dieet en lichaamsbeweging hebben geprobeerd, maar geen verbetering op deze gebieden hebben gezien.


Voor wie is het niet geschikt?

Lemon bottle injecties worden niet aanbevolen voor personen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Daarnaast is het ook niet geschikt voor patienten met een voorgeschiedenis van ernstige allergieën of een actieve infectie hebben in het behandelgebied. Het is belangrijk om uw medische geschiedenis en eventuele medicijnen die u gebruikt met uw arts te bespreken voordat u lemon bottle behandeling ondergaat.


Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Lemon Bottle kan worden geïnjecteerd in verschillende delen van het lichaam waar hardnekkig vet zich heeft ophoopt. U kunt denken aan uw buik, heupen, dijen, onderkin en bovenarmen.


Mogelijke bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen van Lemon Bottle behandeling zijn roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats, die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen. In zeldzame gevallen kunnen ernstiger bijwerkingen optreden, zoals infectie of allergische reacties. 


Voordelen Lemon Bottle

  • Effectief in het verminderen van hardnekkig vet
  • Minimaal invasief
  • Snelle en eenvoudige procedure
  • Veelzijdige behandeling