Afhangende mondhoeken

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Herontdek Je Glimlach - Laat Botox voor de Mondhoeken Het Verschil Maken!

Je glimlach is je visitekaartje voor de wereld, en wij begrijpen hoe belangrijk het is om jezelf zelfverzekerd en stralend te voelen. Als je je ontevreden voelt over neerwaartse mondhoeken of diepe lijnen rond je lippen, is botox voor de mondhoeken oplossing die je glimlach kan transformeren en je zelfvertrouwen kan herstellen.

Met botox voor de mondhoeken kun je:

>Lift je Glimlach: Zeg vaarwel tegen neerwaartse mondhoeken! botox werkt door de spieren rond de mond te ontspannen, waardoor je mondhoeken natuurlijk omhoog komen. Je zult versteld staan van het verschil dat een kleine aanpassing kan maken.

>Verbeter je Lipcontour: Geniet van voller uitziende lippen zonder fillers. Botox kan de spieren verzachten die de liprand naar beneden trekken, waardoor je lippen er jeugdiger en verfijnder uitzien.

>Verzacht diepe lijnen: Zeg gedag tegen die ongewenste lijnen en rimpels rond je mond. Botox verzacht deze lijnen, waardoor je een jeugdigere en meer ontspannen uitstraling krijgt.

>Geen Downtime: Met botox voor de mondhoeken kun je onmiddellijk weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is snel, handig en vereist geen hersteltijd.

>Stralend Zelfvertrouwen: Een glimlach die bij je past, is de sleutel tot een zelfverzekerd en positief leven. Met botox voor de mondhoeken kun je met trots je mooiste glimlach laten zien.

Bij ANC Clinics begrijpen we de kunst en wetenschap van botox en streven we naar natuurlijke en evenwichtige resultaten. Onze deskundige medische arts zal samen met jou een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften.

Waar wacht je nog op? Herontdek je stralende glimlach met botox voor de mondhoeken bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en de eerste stap te zetten naar een zelfverzekerde, mooie glimlach! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox in de spieren rond de bovenlip. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor het omhoog trekken van de bovenlip tijdens het lachen.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een mondhoeken behandeling is niet pijnlijk. Een mondhoeken behandeling bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Heeft u een mondhoeken behandeling gehad, dan moet u dus veel lachen.


Mogelijke bijwerkingen

Botox-behandelingen voor de mondhoeken zijn over het algemeen veilig en effectief, maar zoals bij elke medische ingreep kunnen er bijwerkingen optreden. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke bijwerkingen voordat je deze behandeling overweegt. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van botox voor de mondhoeken:

  • Tijdelijke gevoelloosheid of verlies van gevoel: Soms kan botox tijdelijk de gevoeligheid in het behandelde gebied verminderen. Dit kan leiden tot een gevoel van gevoelloosheid of verlies van gevoel, maar dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt na verloop van tijd.
  • Onregelmatige resultaten: Hoewel botox over het algemeen een gelijkmatig resultaat biedt, kan het effect variëren tussen individuen. Er is een kleine kans dat de behandeling asymmetrisch uitpakt, wat kan resulteren in onregelmatige mondhoeken.
  • Spierslapte: Omdat botox spieren ontspant, is het mogelijk dat je tijdelijke moeite hebt met het normaal bewegen van je lippen of mond. Dit kan enige aanpassing vergen in hoe je eet, drinkt of spreekt, maar deze effecten zijn doorgaans mild en tijdelijk.
  • Blauwe plekken en zwelling: Na de injecties kunnen er blauwe plekken of zwellingen optreden op de injectieplaatsen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen tot een week.
  • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op botox zeldzaam zijn, kan een individu in zeldzame gevallen een allergische reactie op een van de bestanddelen van het product ervaren. Dit kan ernstige symptomen veroorzaken en onmiddellijke medische aandacht vereisen.
  • Hoofdpijn of ongemak: Sommige mensen melden na de behandeling milde hoofdpijn of ongemak in het behandelde gebied. Dit is meestal van voorbijgaande aard.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor een mondhoeken behandeling is € 100,-