Neuscorrectie met botox

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

  • Persoonlijke aandacht 
  • Hoogste kwaliteit
  • Natuurlijk resultaat
  • Betrouwbaar

Ontdek de Schoonheid van een Subtiele Neuslift met Botox!

Je neus is het centrale kenmerk van je gezicht en kan je uitstraling drastisch beïnvloeden. Als je droomt van een subtiele neuslift zonder chirurgie of lange hersteltijden, dan is Botox voor een neuslift jouw antwoord!

Met botox voor een neuslift kun je:

>Minimaliseer een Kromme Neus: Zeg vaarwel tegen een neus die je niet helemaal bevalt. Botox kan helpen bij het verzachten van een lichte kromming of asymmetrie van de neusbrug.

>Verfijn de Neuspunt: Krijg een verfijnde en jeugdige uitstraling zonder ingrijpende chirurgische ingrepen. Botox is snel, gemakkelijk en biedt directe resultaten.

>Herwin Je Zelfvertrouwen: Laat je natuurlijke schoonheid stralen zonder je zorgen te maken over de vorm van je neus.

>Professioneel Succes: Een evenwichtige en verfijnde uitstraling kan je zowel persoonlijk als professioneel vooruit helpen.

>Korte Proceduretijd: Botox voor een neuslift is een snelle, vrijwel pijnloze procedure met minimale hersteltijd.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat een kleine aanpassing aan je neus een groot verschil kan maken in je zelfvertrouwen. Onze ervaren arts staat klaar om je te begeleiden naar de subtiele neuslift waar je naar verlangt.

Waar wacht je nog op? Ontdek de schoonheid van een subtiele neuslift met botox bij ANC Clinics. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te zien hoe deze eenvoudige procedure je zelfvertrouwen kan verhogen en je gezicht kan verfijnen!


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling wordt er botox geïnjecteerd in specifieke spieren rond de neus. Deze spieren spelen een rol bij het bepalen van de vorm van de neus. Botox werkt door de spieren tijdelijk te verzwakken, waardoor de neus subtiel kan worden gevormd.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Een neuslift behandeling is niet pijnlijk. Een neuslift behandeling bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. 


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Heeft u een neuslift behandeling gehad, dan moet u dus uw neus veel aanspannen.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een botox-neuslift over het algemeen als veilig wordt beschouwd, kunnen er bijwerkingen optreden, zij het meestal tijdelijk en mild van aard. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen die je zou kunnen ervaren na een botox-neuslift:

  • Lichte zwelling: Je kunt milde zwelling ervaren op de injectieplaatsen van botox. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen tot een week na de behandeling.
  • Blauwe plekken: Blauwe plekken op de injectieplaatsen zijn ook mogelijk. Dit kan variëren van mild tot matig en verdwijnt meestal binnen enkele dagen tot een week. Het kan helpen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen vóór de behandeling te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.
  • Hoofdpijn: Sommige mensen melden na een botox-behandeling een lichte hoofdpijn. Dit is meestal van voorbijgaande aard en kan worden verlicht met over-the-counter pijnstillers.
  • Tijdelijke asymmetrie: Botox kan de spieren asymmetrisch beïnvloeden, wat kan leiden tot een tijdelijke asymmetrie in de vorm van de neus. Dit is meestal mild en kan in sommige gevallen worden gecorrigeerd met aanvullende behandelingen of correcties.
  • Gevoeligheid of pijn: Sommige mensen ervaren tijdelijke gevoeligheid of pijn op de injectieplaatsen. Dit is doorgaans mild en verdwijnt binnen enkele dagen.
  • Allergische reacties: Hoewel zeldzaam, is een allergische reactie op botox mogelijk. Symptomen van een allergische reactie kunnen variëren, maar kunnen onder meer jeuk, huiduitslag, kortademigheid of zwelling van het gezicht omvatten. Als je vermoedt dat je een allergische reactie hebt, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor een mondhoeken behandeling is € 100,-