Botox voorhoofdrimpels

Prijs € 100,-
Duur 10 minuten
Product Dysport
Duurzaamheid 3-6 maanden

 • Persoonlijke aandacht
 • Hoogste kwaliteit
 • Natuurlijk resultaat
 • Betrouwbaar

Transformeer je Uitstraling met Botox voor het Voorhoofd!

Je voorhoofd is het canvas van je emoties en expressies. Maar als de tekenen van ouderdom, zorgen of stress beginnen te verschijnen in de vorm van voorhoofdsrimpels, kan het je zelfvertrouwen beïnvloeden. Daarom is er Botox voor het voorhoofd, de oplossing om je jeugdige uitstraling te herstellen.

 

 • Zeg vaarwel tegen die horizontale lijnen op je voorhoofd. Botox ontspant de spieren die deze rimpels veroorzaken, waardoor je voorhoofd weer glad en jeugdig wordt.
 • Krijg een frisse, stralende uitstraling zonder littekens of hersteltijd. Botox is snel, gemakkelijk en biedt onmiddellijke resultaten.
 • Een glad voorhoofd geeft je het vertrouwen om de wereld tegemoet te treden zonder je zorgen te maken over rimpels die je er ouder uit laten zien.
 • Een jeugdige uitstraling kan je niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel vooruit helpen. Laat je zelfvertrouwen en vitaliteit spreken.
 • Met regelmatige behandelingen kun je blijven genieten van een jeugdige en stralende uitstraling.

Bij ANC Clinics begrijpen we dat elk gezicht uniek is en onze ervaren arts staat klaar om je te begeleiden. Samen stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat je wensen en behoeften weerspiegelt.

Dus waar wacht je nog op? Laat je voorhoofd weer spreken van je jeugd en vitaliteit met botox voor het voorhoofd bij ANC Clinis. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en ontdek hoe deze eenvoudige procedure je leven kan veranderen! 


Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in onze kliniek worden er foto’s gemaakt en volgt een voorbereidend consult om jouw wensen door te nemen. Hierbij stelt de arts samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Het consult is geheel vrijblijvend. Daarna kun je een afspraak inplannen om een behandeling te ondergaan. Tijdens de behandeling spuiten we met een zeer dun naaldje botox in de voorhoofd.

Botox is een waterdunne vloeistof die als een verdovingsvloeistof direct wordt opgenomen in het weefsel. Hierdoor vermindert de spieractiviteit en komt de huid tot rust. Vaak is botox voldoende om de rimpels in de voorhoofd te laten verdwijnen, maar in sommige gevallen is er extra steun nodig in de vorm van fillers zoals Juvéderm in de rimpel. De rimpel is dan te diep geworden en heeft vulling nodig om verzacht te kunnen worden, want anders lijkt het nog steeds alsof je boos kijkt. Een voorhoofdrimpel behandeling is niet pijnlijk. Je voorhoofdrimpels verwijderen bij ANC Clinics is een snelle en effectieve behandeling. Je zou het bij wijze van spreke in je lunchpauze kunnen doen!


Nazorg

Het is belangrijk dat u gedurende twee uur na een behandeling met botox niet gaat liggen. Ook kunt u beter niet direct gaan sporten (ook geen yoga). U mag het behandelde gebied niet masseren. Het is wel verstandig om de spier die behandeld is regelmatig aan te spannen. Is de voorhoofd behandeld, dan moet u dus boos kijken.


Mogelijke bijwerkingen

Hoewel een Botox-behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde medische professional, kunnen er enkele bijwerkingen optreden. Hier zijn enkele mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor de voorhoofd:

 • Tijdelijke roodheid en zwelling: Direct na de injectie kunnen er op de injectieplaatsen lichte roodheid en zwelling optreden. Dit is meestal van voorbijgaande aard en verdwijnt binnen enkele uren tot dagen.
 • Blauwe plekken: Sommige mensen kunnen blauwe plekken ontwikkelen op de injectieplaatsen. Deze verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.
 • Hoofdpijn: Hoewel botox soms wordt gebruikt om migraine te behandelen, kunnen sommige mensen kort na de injectie lichte hoofdpijn ervaren. Dit is meestal van korte duur.
 • Droge ogen: In zeldzame gevallen kunnen mensen na een Botox-behandeling last krijgen van droge ogen of een tijdelijk verminderde traanproductie.
 • Tijdelijke asymmetrie: In sommige gevallen kan er een lichte asymmetrie optreden in de spieractiviteit tussen de behandelde en niet-behandelde zijden van het gezicht. Dit kan meestal worden gecorrigeerd bij een vervolgbehandeling.
 • Allergische reactie: Hoewel allergische reacties op Botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen overgevoeligheid of allergische symptomen ervaren.

Resultaat

Het resultaat van een botox-behandeling begint meestal binnen enkele dagen tot ongeveer twee weken na de injectie en kan tot enkele maanden aanhouden, afhankelijk van het individu. Na verloop van tijd zal het effect van Botox geleidelijk vervagen. We adviseren de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen. 


Prijs

De prijs voor een botox-behandeling voor de voorhoofd is € 100,-