Over ons

ANC Clinics is dé vertrouwde cosmetisch privékliniek in Capelle aan den IJssel, waar we ons richten op eerlijk advies, natuurlijke resultaten en persoonlijke service. We zijn toegewijd aan jouw welzijn en schoonheid en bieden een scala aan esthetische behandelingen die veilig en zorgvuldig worden uitgevoerd door ons team van professionele behandelaars.

We geloven in transparante communicatie en open voorlichting. Onze cosmetisch arts is gerespecteerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en voortdurend betrokken bij het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen door deelname aan diverse cursussen in binnen- en buitenland. Met deze expertise zorgen we ervoor dat elke behandeling met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Jouw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop. We hanteren strikte hygiëneprotocollen en onze procedures zijn duidelijk geprotocolleerd, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling.

Privacy

Bij ANC Clinics hechten we veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke informatie. Uw gegevens worden met uiterste nauwkeurigheid behandeld en volledig in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor verdere details kunt u onze privacyverklaring raadplegen.

Als onderdeel van onze service verstrekken we updates per e-mail of sms. Als u liever geen berichten meer ontvangt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@ancclinics.nl of bellen naar 06 31966645.

Kwaliteit, veiligheid & service

Bij ANC Clinics zetten we ons in om uitzonderlijke zorg te leveren met producten en apparatuur die voldoen aan de hoogste standaarden. Al onze gebruikte middelen tijdens alle behandelingen, waaronder injectables zoals fillers en botox, zijn goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en dragen de CE-markering, wat staat voor consumentenveiligheid volgens de Europese Unie. Onze behandelaars zijn NVCG-erkend, wat betekent dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

We streven ernaar om onze patiënten verantwoorde en doeltreffende zorg te bieden, in overeenstemming met de richtlijnen van de Nederlandse KNO-vereniging. Ons team is regelmatig aanwezig bij nascholingscursussen en congressen om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke inzichten, die wij ook structureel bespreken tijdens onze teamvergaderingen.

Onze behandelprotocollen zijn duidelijk gedefinieerd, zodat elke procedure gestandaardiseerd en transparant is. Daarnaast zorgen we ervoor dat u grondig geïnformeerd wordt over uw aandoening en de bijbehorende behandeling, zodat u actief kunt bijdragen aan uw herstel.

Voor uw veiligheid hanteren we strikte hygiëneregels binnen onze kliniek en zorgen we voor regelmatige controle van onze apparatuur. We streven voortdurend naar het handhaven van een hoge kwaliteitsstandaard, die niet alleen door ons team wordt bewaakt, maar ook door diverse onafhankelijke adviseurs en inspecteurs om onze hoge zorgkwaliteit te garanderen.

Klachtenregeling

Bij ANC Clinics hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze cliënten en nemen we alle klachten zeer serieus. Onze klachtenprocedure is ontworpen om eventuele ontevredenheden effectief en respectvol af te handelen. Cliënten hebben de mogelijkheid om hun klachten zowel mondeling als schriftelijk aan ons te melden. Voor mondelinge klachten is direct overleg mogelijk, terwijl schriftelijke klachten via e-mail of per post kunnen worden ingediend. We streven ernaar om klachten binnen twee weken te behandelen. Mocht een klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan kunnen onze cliënten gebruikmaken van een externe klachtenfunctionaris die ondersteuning en bemiddeling biedt. Indien noodzakelijk kan er een geschil worden voorgelegd aan een onafhankelijke geschilleninstantie. Onze klachtenprocedure garandeert een kosteloze en vertrouwelijke behandeling, met de nadruk op wederzijds respect en vertrouwen.

Afspraak maken

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bespreken we alle wensen, informeren we je over de mogelijkheden en geven we antwoord op al je vragen.